Ook Gentse burgerinitiatieven in ons-kent-ons-sfeer?

Uit een studie van de Ugent blijkt dat de Gentse burger- en wijkinitiatieven heel vaak niet van de mensen komen ...

Lees het hele artikel

Interpellatie over “Panorama Gent”

Heb dinsdagavond deze “publicatie” gehekeld: we spreken over een drietalig krantje (Nederlands, Turks en Bulgaars) betaald door de belastingbetaler.

Lees het hele artikel

N-VA stemt tegen circulatieplan

Gisteren met de N-VA-fractie in de gemeenteraad tegen het circulatieplan gestemd. Voor alle duidelijkheid: wij zijn niet tegen minder auto’s in de binnenstad!

Lees het hele artikel

Optimacommissie Gent : onnodige heiligverklaring

Ik val met de deur in huis: het werk van de Gentse Optimacommissie mag gezien zijn. Er zijn in consensus aanbevelingen neergeschreven die zullen zorgen voor meer deontologie, meer transparantie, meer en betere stedelijke democratie.

Lees het hele artikel

Optimacommissie: mijn aanbevelingen

De laatste zitting van de Optimacommissie volgende week woensdag moet op papier zetten hoe de “ons kent ons" mentaliteit van de afgelopen jaren een halt kan worden toegeworpen.

Lees het hele artikel

Woensdag 26 oktober: infovergadering circulatieplan

IntelliGent Mobiel organiseert op woensdag 26 oktober 2016 om 20 uur in zaal Loods 25 aan de Vissersdijk 1 een infoavond over het circulatieplan. Iedereen van harte welkom!

Lees het hele artikel

Naar het eetfestijn van N-VA Zottegem geweest.

Naar het eetfestijn van N-VA Zottegem geweest, bij mijn goede collega uit het Vlaams Parlement en provinciegenoot Matthias Diependaele.

Lees het hele artikel

Het voortschrijdend geheugen van Termont

Daniel Termont komt na ruim 3 maand eindelijk af met een overzicht per jaar van zijn MIPIM-deelnames in Cannes. En jawel, hij blijkt zich nu plots toch te herinneren op boten te hebben geslapen ...

Lees het hele artikel
11 van 29 pagina's Nieuwer Eerder