Parlementaire delegatie uit Rusland op bezoek

Over de relaties tussen de Verenigde Staten en Rusland is de afgelopen weken en maanden veel inkt gevloeid. 

Sinds het aantreden van president Trump zorgt de verhouding tussen beide landen voor heel wat speculatie niet in het minst over de vermoedelijke Russische invloed bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Een parlementaire delegatie uit de commissie Internationale Zaken van de Doema, het parlement van Rusland, gaf toelichting bij hun visie op de internationale politiek.

De delegatie werd geleid door de heer Anatoly Karpov, vicevoorzitter van de commissie en wereldberoemd als voormalig  schaakkampioen.


Eerder

Academische zitting: "De visie van Marokko op de Euro-Mediterrane betrekkingen"

Het initiatief kwam van de ambassadeur van Marokko, Z.E. de heer Mohammed Ameur, en van collega André Frédéric (PS), voorzitter van de sectie België-Marokko van de Belgische groep van de Interparle...

Lees het hele artikel

In gesprek met de Voorzitter van de Marokkaanse Kamer van Volksvertegenwoordigers

De voorzitter van de Marokkaanse Kamer van Volksvertegenwoordigers, Z.E. Habib EL MALKI, is op werkbezoek in België, een land dat volgens hem één belangrijke gelijkenis vertoont met Marokko.

Lees het hele artikel

Gedachtewisseling met ambassadeur van Spanje

De Spaanse ambassadeur is enthousiast over de stand van haar land: de regering brengt het er goed vanaf en de economie trekt terug aan.

Lees het hele artikel

In gesprek met de ambassadeur van Italië

Sinds kort heeft Italië een nieuwe ambassadeur in Brussel. H.E. mevrouw Elena Basile legde eind maart haar geloofsbrieven neer bij de Koning.

Lees het hele artikel
1 van pagina's Nieuwer Eerder