Parlementaire delegatie uit Rusland op bezoek

Over de relaties tussen de Verenigde Staten en Rusland is de afgelopen weken en maanden veel inkt gevloeid. 

Sinds het aantreden van president Trump zorgt de verhouding tussen beide landen voor heel wat speculatie niet in het minst over de vermoedelijke Russische invloed bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Een parlementaire delegatie uit de commissie Internationale Zaken van de Doema, het parlement van Rusland, gaf toelichting bij hun visie op de internationale politiek.

De delegatie werd geleid door de heer Anatoly Karpov, vicevoorzitter van de commissie en wereldberoemd als voormalig  schaakkampioen.


Eerder

Opening van het academiejaar in Leuven

Traditie hoort bij deze tijd van het jaar.

Lees het hele artikel

Ontmoeting met ambassadeur van Mexico

Mexico heeft, op Brazilië na, de snelst groeiende economie van Centraal- en Zuid-Amerika. De Zuid-Amerikaanse afzetmarkt wordt met de dag groter.

Lees het hele artikel

In gesprek met de ambassadeur van Argentinië

Twee jaar geleden is Mauricio Macri verkozen tot president van Argentinië met als mantra 'verandering'. Hij wou radicaal breken met de protectionistische interventiepolitiek van zijn voorgangers.

Lees het hele artikel

Academische zitting: "De visie van Marokko op de Euro-Mediterrane betrekkingen"

Het initiatief kwam van de ambassadeur van Marokko, Z.E. de heer Mohammed Ameur, en van collega André Frédéric (PS), voorzitter van de sectie België-Marokko van de Belgische groep van de Interparle...

Lees het hele artikel
1 van pagina's Nieuwer Eerder