Hulde aan de griffier van de Kamer

Kan me niet voorstellen dat Emma De Prins, al zeven jaar griffier, en dus de hoogste ambtenaar in de Kamer, gaat stilzitten nu ze met pensioen gaat. Heb haar tijdens een huldemoment trouwens nog veel en uitgebreid leven toegewenst.

Archieffoto van de Kamer : Griffier Emma De Prins in het midden met een schare medewerk(st)ers.

Emma De Prins is de zorgvuldigheid, de wijsheid, de voorzichtigheid en de nauwkeurigheid in één en dezelfde persoon. En, zoals het haar functie past, altijd tactvol en discreet.

In een complex huis als de Kamer is ze er ook in geslaagd met de menselijke kant van het leidinggeven rekening te houden.

Mevrouw De Prins, ik wens u een pensioen met een overvolle agenda!

Brussel, 29 september 2016

  • dsc0270.JPG
  • dsc0193.JPG
  • dsc0212.JPG
  • dsc0183.JPG
  • dsc0162.JPG
  • dsc0143.JPG

Fotos van de Kamer (IV)


Eerder

Herdenking van de slachtoffers van de Holocaust

Op 23 januari herdacht de Kamer de slachtoffers van de Holocaust, in aanwezigheid van Z.E. Yuli Edelstein, de voorzitter van het Israëlisch parlement. Lees hier de toespraak van de Kamervoorzitter.

Lees het hele artikel

Gesprek met de Turkse ambassadeur

Turkije heeft heel recent - sinds 1 december dit jaar om precies te zijn - een nieuwe ambassadeur in Brussel, de heer Zeki Levent GÜMRÜKÇÜ. Een man met een duidelijke boodschap.

Lees het hele artikel

Bezoek van een delegatie uit Servië

Sinds 2014 onderhandelt de EU met Servië over de 35 hoofdstukken van het Europees ‘acquis’, de wetgeving die kandidaat-lidstaten moeten aannemen om te kunnen toetreden.

Lees het hele artikel

Opening van het academiejaar in Leuven

Traditie hoort bij deze tijd van het jaar.

Lees het hele artikel
1 van pagina's Nieuwer Eerder