Aan de tand gevoeld door Het Belang van Limburg…

Aan de tand gevoeld door Het Belang van Limburg… En nog wel door oud-VRT-collega en huidig hoofdredacteur Indra Dewitte en oude rot in het vak Erik Donckier. Uiteraard kwam al snel het “Limburggevoel” aan bod, dat per slot van rekening mee uitgedragen wordt door de krant, die 99 procent van de provincie dekt.

Maar ook gesproken over het project, de droom die de huidige coalitie zou moeten uitstralen, over de toekomst van Brussel én die van de partij: waar staan we in 2018 en 2019? Aan het eind van het gesprek, bij de “weetjes”, meegegeven dat “il mio cuore batte per l’Italia”…


Eerder

Herdenking van de slachtoffers van de Holocaust

Op 23 januari herdacht de Kamer de slachtoffers van de Holocaust, in aanwezigheid van Z.E. Yuli Edelstein, de voorzitter van het Israëlisch parlement. Lees hier de toespraak van de Kamervoorzitter.

Lees het hele artikel

Gesprek met de Turkse ambassadeur

Turkije heeft heel recent - sinds 1 december dit jaar om precies te zijn - een nieuwe ambassadeur in Brussel, de heer Zeki Levent GÜMRÜKÇÜ. Een man met een duidelijke boodschap.

Lees het hele artikel

Bezoek van een delegatie uit Servië

Sinds 2014 onderhandelt de EU met Servië over de 35 hoofdstukken van het Europees ‘acquis’, de wetgeving die kandidaat-lidstaten moeten aannemen om te kunnen toetreden.

Lees het hele artikel

Opening van het academiejaar in Leuven

Traditie hoort bij deze tijd van het jaar.

Lees het hele artikel
1 van pagina's Nieuwer Eerder